Cum să cumpărați

Facem tot posibilul ca experienţa cumpărăturilor prin rețeaua noastră sa fie cât mai prietenoasă şi mai intuitivă cu putinţă. Mai jos veţi găsi informaţii despre procedura noastră standard pentru achiziţionarea produselor de la noi.

1. Puteţi adăuga produse în coşul dumneavoastră în timp ce vă aflaţi pe pagina de produse sau în fereastra de cumpărături rapide, unde puteţi afla detalii despre produs (imagini, culori şi dimensiuni disponibile).

2. De fiecare dată când adăugaţi un produs în coş, în colţul din dreapta sus al site-ului veţi vedea o previzualizare a coşului care vă arată ultimele trei produse adăugate.

3. Faceţi click pe „Coş” și vă va duce în coşul cu opţiuni complete, unde puteţi modifica numărul obiectelor sau muta obiecte în lista de dorinţe.

4. După ce v-ați asigurat că coşul dumneavoastră este pregătit puteţi trece la procesul de finalizare. În pasul următor, puteţi alege metoda şi adresa de livrare şi opțional datele de facturare. Şi acesta este ultimul pas al procesului de cumpărare pe site-ul nostru.

5. După plasarea comenzii veţi primi un email automat de confirmare cu informaţii despre procesarea ulterioară a comenzii.